Prvi sajam potrošačke elektronike u Srbiji

Bez autora
Oct 02 2011

Kraj septembra svake godine od sada će biti rezervisan za prvi domaći sajam potrošačke elektronije, nastao po uzoru na CeBit, CES i IFA sajmove. Sajam CE&HA održaće se po prvi put ove godine od 30. septembra do 2. oktobra u halama Beogradskog sajma, a organizatori kažu da ih je nedostatak manifestacije poput ove u celom regionu dodatno motivisao da pokrenu sajam.Sajam će biti organizovan u nekoliko kategorija, a među izlagačima će se naći neke od najvećih tehnoloških kompanija - Samsung, Toshiba, Panasonic, HTC i mnogi drugi. U sklopu sajma će se održati i regionalno finale takmičenja World Cyber Games čiji će pobednici otići na svetsko finale u Južnu Koreju. Ulaz će posetioce koštati 300 dinara, a raspored prezentacija trebalo bi da bude objavljen uskoro...

Prvi sajam potrošačke elektronike u SrbijiKraj septembra svake godine od sada će biti rezervisan za prvi domaći sajam potrošačke elektronije, nastao po uzoru na CeBit, CES i IFA sajmove.

Sajam CE&HA održaće se po prvi put ove godine od 30. septembra do 2. oktobra u halama Beogradskog sajma, a organizatori kažu da ih je nedostatak manifestacije poput ove u celom regionu dodatno motivisao da pokrenu sajam. 

Sajam će biti organizovan u nekoliko kategorija, a među izlagačima će se naći neke od najvećih tehnoloških kompanija - Samsung, Toshiba, Panasonic, HTC i mnogi drugi. U sklopu sajma će se održati i regionalno finale takmičenja World Cyber Games čiji će pobednici otići na svetsko finale u Južnu Koreju. 

Ulaz će posetioce koštati 300 dinara, a raspored prezentacija trebalo bi da bude objavljen uskoro. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu www.ceha.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik